Een beginnersmodel dat wél zijn prijs waard is. In tegenstelling tot sommige andere hometrainers van VirtuFit is dit wel een model dat we kunnen aanbevelen.

...
Lees verder

De VirtuFit HTR 1.0 is een goedkope hometrainer maar komt wel met wat stabiliteitsproblemen. Lees hier onze ervaring tijdens onze test op dit model.

...
Lees verder

Een duurzame, kwalitatieve hometrainer dat mooi in de sportschool staat maar even goed bij je thuis kan staan voor intensieve trainingen. Zonder netvoeding nodig te hebben train je uiterst comfortabel op deze professsionele hometrainer. Wij zijn fan!

...
Lees verder

Op zich een zeer mooie, solide hometrainer dat gegarandeerd jarenlang mee kan gaan. Maar een zwaarder vliegwiel had wel gemogen en een koppeling met smartphone/tablet had dit model een veel betere score opgeleverd.

...
Lees verder

De Kettler Ergo C10 hometrainer is een duurzaam, kwalitatief en straight-foward hometrainer. Geen al te veel toeters en bellen maar solide bouw voor aangename trainingen.

...
Lees verder

We kunnen de Kettler Golf C4 hometrainer geen goede score geven. Wij zijn nu eenmaal niet overtuigd dat je bij dit model waar voor je geld krijgt. We missen te veel functies, weerstandniveaus en de mogelijkheid om elektronisch tussen weerstanden te schakelen.

...
Lees verder