Zo eens in de zoveel tijd komt Aldi met aanbiedingen op fitnessapparaten. Dan verkopen ze bijvoorbeeld een hometrainer aan een zeer voordelig prijs. Met het voordelige prijskaartje is het zeer verleidelijk om de aldi hometrainer voor thuis aan te schaffen. Maar is dit wel echt een goede hometrainer voor z’n prijs?  Ik deed de test. Ik ging

Lees verder

Een beginnersmodel dat wél zijn prijs waard is. In tegenstelling tot sommige andere hometrainers van VirtuFit is dit wel een model dat we kunnen aanbevelen.

...
Lees verder

De VirtuFit HTR 1.0 is een goedkope hometrainer maar komt wel met wat stabiliteitsproblemen. Lees hier onze ervaring tijdens onze test op dit model.

...
Lees verder

Een duurzame, kwalitatieve hometrainer dat mooi in de sportschool staat maar even goed bij je thuis kan staan voor intensieve trainingen. Zonder netvoeding nodig te hebben train je uiterst comfortabel op deze professsionele hometrainer. Wij zijn fan!

...
Lees verder

Op zich een zeer mooie, solide hometrainer dat gegarandeerd jarenlang mee kan gaan. Maar een zwaarder vliegwiel had wel gemogen en een koppeling met smartphone/tablet had dit model een veel betere score opgeleverd.

...
Lees verder

De Kettler Ergo C10 hometrainer is een duurzaam, kwalitatief en straight-foward hometrainer. Geen al te veel toeters en bellen maar solide bouw voor aangename trainingen.

...
Lees verder