.st0{fill:#FFFFFF;}

Over Ons 

Wie zijn nu die gezichten achter Hometrainers Vergeleken? Leuk dat je je dat afvraagt 😉 Wij zijn Sabrina en Jens, de drijvende kracht achter dit project. Gelukkig hoeven we dit niet alleen te doen en kunnen we ook rekenen op vele vrijwilligers die ons hierbij helpen. 

Kun je ons zelf ook ergens mee helpen als vrijwilliger? Alle hulp is welkom! Stuur ons zeker een berichtje via het contactformulier!

Sabrina Schrijvers: Oprichter

Sabrina Schrijvers

Hoi,

ik ben Sabrina en ik heb Hometrainers Vergeleken opgericht. Eigenlijk is dit meer een uit de hand gelopen hobby. Je kan hier meer lezen over de geschiedenis van Hometrainers Vergeleken.

Zelf ben ik aardig sportief en spendeer ik vele uurtjes op mijn hometrainer. Liefst kijk ik tijdens mijn duurtrainingen wat Netflix. En tijdens HIIT-workouts kan een stevig dance deuntje absoluut niet ontbreken.

Jens Cornelis: Reviewer & Developer

Jens Cornelis

Ik ben Jens Cornelis. Bij Hometrainers Vergeleken ben ik zowat de technische persoon dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van de website. Daarnaast test ik ook regelmatig hometrainers uit om hier een uitgebreide review over te schrijven.

Ikzelf ben een sportief persoon en ga minstens 2 maal per week hardlopen. Als het weer het toelaat doe ik dat buiten en anders op mijn loopband thuis. 1 maal per week, in het weekend, ga ik fietsen. Ook dat doe ik liefst buiten maar bij druilerig weer heb ik er geen probleem mee om lekker warm binnen op mijn hometrainer te trainen.

Sabrina


Hoi,
Ik ben Sabrina, oprichter van hometrainers-vergeleken.nl. Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een hometrainer maar wist niet waar te beginnen in mijn zoektocht naar een geschikt model. Vanuit die frustratie heb ik deze website opgezet.

Sabrina Schrijvers

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}