.st0{fill:#FFFFFF;}

Geschiedenis van Hometrainers Vergeleken 

Hé, leuk dat je meer over ons te weten wilt komen!

Ik ben Sabrina, en ik heb www.hometrainers-vergeleken.nl opgericht vanuit mijn eigen frustratie. 

In 2016 wou ik namelijk een hometrainer kopen om mij fitter te voelen. Die fitnesstoestellen zijn niet zo goedkoop en daarom dacht ik dat ik maar best onmiddellijk een goed model kon aanschaffen dat precies kon doen wat ik nodig had.

Dat bleek echter geen gemakkelijke opdracht! Ik kwam termen tegen als "ergometer", "vliegwiel", "elektromagnetisch weerstandsysteem" en ik snapte er geen snars meer van.

Ik heb me daarop heel wat onderzoek gedaan naar wat die termen nu juist betekenen en vooral waar je op moet letten bij aanschaf van een hometrainer.

Maar eenmaal ik dat allemaal wist moet de echte opdracht nog beginnen. Ik begon heel wat modellen te vergelijken en hield alle informatie overzichtelijk bij in een Excel bestandje. Op die manier heb ik uiteindelijk de beste keuze voor mij kunnen maken maar was ik wel ettelijke uren bezig geweest met onderzoeken.

Toen ik hier met een familielid over sprak, was hij ook net op zoek naar een hometrainer en vroeg me of ik hem het excel bestand kon doorspelen. Uiteraard deed ik dat met veel plezier. Dat bracht me op het idee om mijn excel gewoon online met de hele wereld te delen op een website. En van daaruit is deze website ontstaan. 

Mijn manier van onderzoeken is ondertussen wel al danig veranderd. Nu zul je bijvoorbeeld enkel reviews lezen van modellen die ik of mijn helpende hand Jens, zelf hebben kunnen testen. Enkel zo zijn we er van overtuigd dat we jullie de beste en meest objectieve informatie kunnen leveren.

En om al die toestellen te testen, daar nemen we onze tijd voor. We sporten ontelbaar veel uren zodat we een duidelijk beeld krijgen van de hometrainer en zeker van ons stuk zijn wanneer we over dat model hier iets delen.

Sabrina


Hoi,
Ik ben Sabrina, oprichter van hometrainers-vergeleken.nl. Enkele jaren geleden was ik op zoek naar een hometrainer maar wist niet waar te beginnen in mijn zoektocht naar een geschikt model. Vanuit die frustratie heb ik deze website opgezet.

Sabrina Schrijvers

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}